ΩΔΕΙΟ ΡΑΖΗ - Ωδείο Ραζή

ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 34, ΔΡΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΤΗΛ.: 210.8132059

Το Ωδείο Ραζή λειτουργεί από το 1994 οργανώνοντας ρεσιτάλ, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις, απολυτήριες εξετάσεις.
ΑρχικήΣυναυλίες-ΡεσιτάλΣεμινάριαΗχογραφήσειςΠτυχία-διπλώματαΔιαλέξεις
 
Χρήσιμα
Αίθουσα συναυλιών
Συλλογή Video
Συλλογή Audio
Συνεργάτες
Διδακτικό προσωπικό
Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες
Επικοινωνία
Χάρτης πρόσβασης
Επικοινωνία
 
Αρχική » Συνεργάτες » Διδακτικό προσωπικό » ΧΡΙΣΤΟΔΟΛΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΛΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Ο Γεώργιος Α. Χριστοδολούλης γεννήθηκε το 1965 στη Λάρισα. Τα πρώτα μαθήματα κιθάρας τα πήρε από τον Μιχάλη Τηνιακό. Στη συνέχεια συνέχισε τις σπουδές του στην τάξη κλασσικής κιθάρας της Λίτσας Χριστοπούλου στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών, από όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις πτυχιακές εξετάσεις τον Ιούνιο του 1985.

Παράλληλα με τις κλασσικές του σπουδές ασχολήθηκε με διάφορους δασκάλους στην εκμάθηση παραδοσιακών οργάνων (μπουζούκι, λαούτο), όπως και με όργανα μοντέρνας μουσικής – ηλεκτρική κιθάρα και μπάσο.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά μουσικά σχήματα, όλων των ειδών μουσικής και μετά από ειδικά σεμινάρια υπολογιστών, απέκτησε εμπειρία στην ηχοληψία και μουσική παραγωγή.

Δισκογραφία έχει με την ανεξάρτητη εταιρεία Sight sound Productions με το ροκ γκρουπ Relic Rust (http://www.relicrust.com/)

Η Διδασκαλική του εμπειρία ξεκινά από το Σεπτέμβριο του 1983 όπου δίδαξε κλασσική κιθάρα και μπουζούκι σε παραρτήματα του Ελληνικού Ωδείου. Από τότε μέχρι σήμερα έχει διδάξει κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο, μπουζούκι, μπαγλαμά σε πολλά Ωδεία και μουσικές σχολές.

Από το Σεπτέμβριο του 2000 διδάσκει στο Ωδείο Ραζή στη Δροσιά Αττικής, όπου είναι υπεύθυνος της τάξης ηλεκτρικής κιθάρας, μπάσου και μπουζουκιού με πολλές συναυλίες εντός του Ωδείου και συμμετοχή σε φεστιβάλ Δήμων και κοινοτήτων της περιοχής. Είναι επίσης υπεύθυνος της Λαϊκής Ορχήστρας Δροσιάς από το 2005 μέχρι σήμερα.Εκτύπωση Στείλτε το σε φίλο

FacebookΔιάδοση στο Facebook


 
 
 

(c) ΩΔΕΙΟ ΡΑΖΗ Διεύθυνση: ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 34, ΔΡΟΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ. Τ.Κ.: 14572. Τηλ.: 210.8132059, FAX: 210.62.29.771 - Επικοινωνία

Ανάπτυξη, φιλοξενία: Hyper Center