ΩΔΕΙΟ ΡΑΖΗ - Ωδείο Ραζή

ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 34, ΔΡΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΤΗΛ.: 210.8132059

Το Ωδείο Ραζή λειτουργεί από το 1994 οργανώνοντας ρεσιτάλ, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις, απολυτήριες εξετάσεις.
ΑρχικήΣυναυλίες-ΡεσιτάλΣεμινάριαΗχογραφήσειςΠτυχία-διπλώματαΔιαλέξεις
 
Χρήσιμα
Αίθουσα συναυλιών
Συλλογή Video
Συλλογή Audio
Συνεργάτες
Διδακτικό προσωπικό
Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες
Επικοινωνία
Χάρτης πρόσβασης
Επικοινωνία
 
Αρχική » Συνεργάτες » Διδακτικό προσωπικό » ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΙΝΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΙΝΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΙΝΟΣ

Ο Στέφανος Πρίνος (έτος γέννησης 1979) δραστηριοποιείται στην διδασκαλία Drums, Θεωρητικών της Μουσικής και Μουσικής Τεχνολογίας.

Είναι Απόφοιτος Τμήματος Μοντέρνων Κρουστών από το 2004. Η επιθυμία του να προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση στα Drums, τον οδηγεί μετά την αποφοίτησή του σε περαιτέρω, μακροχρόνια μελέτη του οργάνου σε όλους τους τομείς του.

Διαθέτει Πτυχίο Αρμονίας (Ανώτερα Θεωρητικά Μουσικής) από το 2003. Με σκοπό την ενίσχυση της μουσικής του αντίληψης σπουδάζει Θεωρητικά της Μουσικής, παράλληλα με τις σπουδές του στα Drums. Μελετώντας μεταξύ άλλων, Αρμονία, Μορφολογία, Πιάνο, αλλά και αναζητώντας γνώσεις πέρα από τα μαθήματα που θα του εξασφαλίσουν το πτυχίο, έρχεται σε μια πρώτη επαφή με την Μουσική Σύνθεση.

Έχει Δίπλωμα Ηχοληψίας (Ανώτερης Εκπαίδευσης) από το 2000. Κατά την διάρκεια των σπουδών του, εκτός των άλλων μαθημάτων, διδάχθηκε ηχητική παραγωγή στον Κινηματογράφο, καθώς και Μουσική Παραγωγή. Η Διπλωματική του Εργασία, αποτελούμενη από θεωρητικό και πρακτικό μέρος, περιελάμβανε την έντυπη εργασία “Ηχητικά Κύματα” και την ηχητική και μουσική επιμέλεια Κινηματογραφικής Ταινίας Μικρού Μήκους. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο παρουσίασης Ηχητικού Συστήματος, για τις ανάγκες κάλυψης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών.

Από τα σχολικά του χρόνια (1994-1997) μέχρι σήμερα, έχει παίξει με πολλά μουσικά συγκροτήματα σε διάφορους συναυλιακούς χώρους και έχει ηχογραφήσει αρκετά μουσικά κομμάτια, πολλά από τα οποία έχουν εκτελεστεί ζωντανά.

Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας (2000-2002), έχει συμμετάσχει στην μουσική μπάντα της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου.

Μαθήματα DrumsΕκτύπωση Στείλτε το σε φίλο

FacebookΔιάδοση στο Facebook


 
 
 

(c) ΩΔΕΙΟ ΡΑΖΗ Διεύθυνση: ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 34, ΔΡΟΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ. Τ.Κ.: 14572. Τηλ.: 210.8132059, FAX: 210.62.29.771 - Επικοινωνία

Ανάπτυξη, φιλοξενία: Hyper Center