ΩΔΕΙΟ ΡΑΖΗ - Ωδείο Ραζή

ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 34, ΔΡΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΤΗΛ.: 210.8132059

Το Ωδείο Ραζή λειτουργεί από το 1994 οργανώνοντας ρεσιτάλ, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις, απολυτήριες εξετάσεις.
ΑρχικήΣυναυλίες-ΡεσιτάλΣεμινάριαΗχογραφήσειςΠτυχία-διπλώματαΔιαλέξεις
 
Χρήσιμα
Αίθουσα συναυλιών
Συλλογή Video
Συλλογή Audio
Συνεργάτες
Διδακτικό προσωπικό
Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες
Επικοινωνία
Χάρτης πρόσβασης
Επικοινωνία
 
Αρχική » Συνεργάτες » Διδακτικό προσωπικό » ΙΣΜΗΝΗ ΜΑΥΡΕΑ

ΙΣΜΗΝΗ ΜΑΥΡΕΑ

ΙΣΜΗΝΗ ΜΑΥΡΕΑ
   Γεννήθηκε στην  Αμερική από πατέρα καθηγητή κιθάρας του Εθνικού Ωδείου ο οποίος και  την ξεκίνησε στο πιάνο σε ηλικία 7 ετών με τον Εμίλιο Ντελ  Ροζάριο στο Σικάγο. ‘Οταν εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, συνέχισε τις σπουδές της στο πιάνο και στα θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με καταπληκτική καθηγήτρια ,την  Καίτη Βάμβα Μαυρομιχάλη.  Καθηγητές της επίσης ήταν ο Δημήτρης Τουφεξής και Λίλιαν  Μπoγιατζίεβα.      Το 1994  έδωσε διπλωματικές εξετάσεις στο Εθνικό Ωδείο αποσπώντας τον βαθμό "Άριστα παμψηφεί, Α' Βραβείο και Αριστείο εξαιρετικής επίδοσης". Το 1994 έγινε δεκτή  στο Royal College of Music και στο Boston Conservatory στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με υποτροφία του ιδρύματος στην τάξη του διάσημου πιανίστα Μichael Lewin. Αποφοίτησε από το Βoston Conservatory  το 1996 με "Master's Degree of Music in Piano Performance". Έχει λάβει συμμετοχή σε σεμινάρια παιδαγωγικής και ερμηνείας στην Ελλάδα, Λονδίνο και ¨Αμερική. ‘Εχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς πιάνου (Κοnzerteum και Χ.Ο.Ν.-Χορωδία,Ορχήστρα Νέων).       Έχει εμφανιστεί σε ρεσιτάλ σόλο και μουσικής δωματίου στην Αμερική, Γερμανία και Ελλάδα. Αγαπάει ιδιαίτερα την διδασκαλία και είναι δοσμένη σε αυτή από  1996 που άρχισε να διδάσκει στο Ωδείο Ραζή.

Εκτύπωση Στείλτε το σε φίλο

FacebookΔιάδοση στο Facebook


 
 
 

(c) ΩΔΕΙΟ ΡΑΖΗ Διεύθυνση: ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 34, ΔΡΟΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ. Τ.Κ.: 14572. Τηλ.: 210.8132059, FAX: 210.62.29.771 - Επικοινωνία

Ανάπτυξη, φιλοξενία: Hyper Center