ΩΔΕΙΟ ΡΑΖΗ - Ωδείο Ραζή

ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 34, ΔΡΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΤΗΛ.: 210.8132059

Το Ωδείο Ραζή λειτουργεί από το 1994 οργανώνοντας ρεσιτάλ, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις, απολυτήριες εξετάσεις.
ΑρχικήΣυναυλίες-ΡεσιτάλΣεμινάριαΗχογραφήσειςΠτυχία-διπλώματαΔιαλέξεις
 
Χρήσιμα
Αίθουσα συναυλιών
Συλλογή Video
Συλλογή Audio
Συνεργάτες
Διδακτικό προσωπικό
Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες
Επικοινωνία
Χάρτης πρόσβασης
Επικοινωνία
 
Αρχική » Συνεργάτες » Διδακτικό προσωπικό » ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο Νικόλαος Παπαδημητρίου γεννήθηκεστην Αθήνα το 1976. Πήρε τα πρώτα μαθήματα μουσικής στο πιάνο σε ηλικία 3 ετών.Σπούδασε πιάνο στο Ωδείο Athenaeum, στην τάξη του καθηγητή Αθανάσιου Γεωργακόπουλου. Ξεκίνησε μαθήματα βιολιού 7 ετών στην τάξη του καθηγητή Δημήτρη Σέμση και συνέχισε στην τάξη της καθηγήτριας Ισμήνης Χρυσοχόου Κάρτερ. Σπούδασε 3 χρόνια Ανώτερα Θεωρητικά με τον καθηγητή Διαμαντή Διαμαντόπουλο και παρακολούθησε 4 χρόνια μαθήματα Τρομπέτας με τον καθηγητή Σωκράτη Άνθη.

 Το 1991 ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα Βιολοντσέλου στην τάξη του καθηγητή Κώστα Κύρου στο Ωδείο Athenaeum όπου και πήρε το Δίπλωμά του τον Ιούνιο του 1997 με  Άριστα Παμψηφεί, Α' Βραβείο και Διάκριση Εξαιρετικής Επίδοσης.

Tο 2000 ξεκίνησε τις σπουδές του στο σολιστικό τμήμα του Πανεπιστημίου Μουσικής και Παραστατικών τεχνών του Graz της Αυστρίας (KunstUniversitaetGraz) στην τάξη της καθηγήτριας Dr.KerstinFeltz. Τον Ιούνιο 2003 αποφοίτησε στο Βιολοντσέλο (Σολιστικό Δίπλωμα). Τον Ιανουαριο του 2006 πήρε το Μάστερ στο σολιστικό τμήμα τουΒιολοντσέλου με 2η (παράλληλη) κατεύθυνση τη μουσική δωματίου. Το2007 το Πανεπιστημιο του απονεμει τον τίτλο MagisterArtium (MasterofArts) στο βιολοντσέλλο.

Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια και master courses διακεκριμένων Σολίστ Βιολοντσέλου (IvanMonighetti, Heinrich Schiff), όπως επίσης και σεμινάρια τμημάτων μουσικής δωματίου.

Έχει δώσει συναυλίες ως σολίσταλλά είναι και ενεργό μέλος σε διάφορα σύνολα κλασικής, folklore και έντεχνης μουσικής με συναυλίες σε Ελλάδα και διάφοραμέρη της Ευρώπης. Είναι έκτακτο μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και διδάσκει βιολοντσέλλο από το 2006 σε Μουσικά Σχολεία και Ωδεία της Αθήνας.Εκτύπωση Στείλτε το σε φίλο

FacebookΔιάδοση στο Facebook


 
 
 

(c) ΩΔΕΙΟ ΡΑΖΗ Διεύθυνση: ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 34, ΔΡΟΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ. Τ.Κ.: 14572. Τηλ.: 210.8132059, FAX: 210.62.29.771 - Επικοινωνία

Ανάπτυξη, φιλοξενία: Hyper Center