ΩΔΕΙΟ ΡΑΖΗ - Ωδείο Ραζή

ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 34, ΔΡΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΤΗΛ.: 210.8132059

Το Ωδείο Ραζή λειτουργεί από το 1994 οργανώνοντας ρεσιτάλ, συναυλίες, σεμινάρια, διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις, απολυτήριες εξετάσεις.
ΑρχικήΣυναυλίες-ΡεσιτάλΣεμινάριαΗχογραφήσειςΠτυχία-διπλώματαΔιαλέξεις
 
Χρήσιμα
Αίθουσα συναυλιών
Συλλογή Video
Συλλογή Audio
Συνεργάτες
Διδακτικό προσωπικό
Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες
Επικοινωνία
Χάρτης πρόσβασης
Επικοινωνία
 
Αρχική » Συνεργάτες » Διδακτικό προσωπικό
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗΣ
 

Ο Ευάγγελος Μπουντούνης γεννήθηκεστην Αθήνα, σπούδασε με υποτροφία στο Εθνικό Ωδείο και αποφοίτησε με «Αριστείο Εξαιρετικής Επίδοσης» από την τάξη του Δημήτρη Φάμπα.

Δάσκαλοιτου υπήρξαν οι Jose Tomas στην Ισπανία,Alexander Lagoya στον Καναδά και Alirio Diaz στην Ιταλία. Είχε επίσης την ευκαιρίανα συναντήσει τον Andres Segoviaκαι να μαθητεύσει κοντά του στη Γρανάδακαι τη Μαδρίτη. Συνεργάστηκε για πολλάχρόνια με τον Μάνο Χατζιδάκι,στο πρόσωπο του οποίου συνάντησε τονπιο σημαντικό μουσικό του δάσκαλο.

...περισσότερα
ΜΑΡΩ ΡΑΖΗ
ΜΑΡΩ ΡΑΖΗ
 

Η Μάρω Ραζή γεννήθηκε στην Αθήνα.Σπούδασε κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο με καθηγητή τον Ευάγγελο Ασημακόπουλο.Αποφοίτησε το 1979 με "Α' Βραβείο"και "Αριστείο Εξαιρετικής Επιδόσεως". Αμέσως μετά σπούδασε στην Ecole Normalede Musique de Paris μεκαθηγητή τον Alberto Ponce.

Έχει δώσει ρεσιτάλ στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Κύπρο,όπως επίσης και στην Αθήνα και άλλες Ελληνικές πόλεις. Παράλληλα,πραγματοποίησε επανειλημμένες ηχογραφήσεις για το ραδιόφωνο και εμφανίσεις στην τηλεόραση.

...περισσότερα
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗΣ
 

Ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης γεννήθηκε το 1989 από γονείς μουσικούς.Πηρε τα πρώτα του μαθήματα από τον Χρήστο Σφέτσα και συνέχισε τις σπουδές τουμε δάσκαλο τον Ρενάτο Ρίπο και θεωρητικά με τον Περικλή Κούκο. Το ντεμπούτο τουμε ορχήστρα έγινε το Φεβρουάριο του 2002 όταν, σε ηλικία 12 ετών, έπαιξε το κοντσέρτο του Haydn σε Ντο Μείζονα με την Ορχήστρα Πατρών υπό τη διεύθυνση του Saulius Sodeckis.

...περισσότερα
ΛΥΔΙΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗ
ΛΥΔΙΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗ
 

Η Λυδία Μπουντούνη γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1991 από γονείς μουσικούς. Πήρε τα πρώτα μαθήματα βιολιού από τη Νίνα Πατρικίδου και συνέχισε τις σπουδές της με τον Δημήτρη Σέμση. Σπούδασε θεωρητικά με τονΒασίλη Μητρόπουλο και τον Περικλή Κούκο.Τον Ιανουάριοτου 2010 πήρε το Δίπλωμάτης με Άριστα Παμψηφεί, Πρώτο Βραβείο και Χρυσό Μετάλιο ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων και το κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα τουP.I.Tchaikovsky.

...περισσότερα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 

Ο Δημήτρης Αθανασίου γεννήθηκε στην Αθήνα (1961). Άρχισε να παίζει κιθάρα σε νεαρή ηλικία ως μέλος rock-blues συνόλων το 1978. Αργότερα μελέτησε κλασσική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο της Αθήνας (τάξη Κυριάκου Τζωρτζινάκη  985-1988 και Ευάγγελου Ασημακόπουλου 1989-1992).

...περισσότερα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 

Ο Νικόλαος Παπαδημητρίου γεννήθηκεστην Αθήνα το 1976. Πήρε τα πρώτα μαθήματα μουσικής στο πιάνο σε ηλικία 3 ετών.Σπούδασε πιάνο στο Ωδείο Athenaeum, στην τάξη του καθηγητή Αθανάσιου Γεωργακόπουλου. Ξεκίνησε μαθήματα βιολιού 7 ετών στην τάξη του καθηγητή Δημήτρη Σέμση και συνέχισε στην τάξη της καθηγήτριας Ισμήνης Χρυσοχόου Κάρτερ. Σπούδασε 3 χρόνια Ανώτερα Θεωρητικά με τον καθηγητή Διαμαντή Διαμαντόπουλο και παρακολούθησε 4 χρόνια μαθήματα Τρομπέτας με τον καθηγητή Σωκράτη Άνθη.

...περισσότερα
«ΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ»
«ΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ»
 

«Οι Κιθαριστές» είναι ένα μουσικό σχήμα που συμπληρώνει αρκετά χρόνια ζωής, αφού η ιδέα για τη δημιουργία του γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1984 στο Ρέθυμνο, όταν ο Βαγγέλης Μπουντούνης, για τις ανάγκες του 1ου Φεστιβάλ Κιθάρας που φιλοξενούσε η κρητική αυτή πόλη, σχημάτισε μια ορχήστρα της οποίας τα μέλη ήταν νέοι κιθαριστές που είχαν έρθει από διαφορετικές πόλεις και μουσικές σχολές για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

...περισσότερα
ΙΣΜΗΝΗ ΜΑΥΡΕΑ
ΙΣΜΗΝΗ ΜΑΥΡΕΑ
 

Γεννήθηκε στην  Αμερική από πατέρα καθηγητή κιθάρας του Εθνικού Ωδείου ο οποίος και  την ξεκίνησε στο πιάνο σε ηλικία 7 ετών με τον Εμίλιο Ντελ  Ροζάριο στο Σικάγο. ‘Οταν εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, συνέχισε τις σπουδές της στο πιάνο και στα θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με καταπληκτική καθηγήτρια ,την  Καίτη Βάμβα Μαυρομιχάλη.  Καθηγητές της επίσης ήταν ο Δημήτρης Τουφεξής και Λίλιαν  Μπoγιατζίεβα.

...περισσότερα
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΙΝΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΙΝΟΣ
 

Ο Στέφανος Πρίνος (έτος γέννησης 1979) δραστηριοποιείται στην διδασκαλία Drums, Θεωρητικών της Μουσικής και Μουσικής Τεχνολογίας.

Είναι Απόφοιτος Τμήματος Μοντέρνων Κρουστών από το 2004. Η επιθυμία του να προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση στα Drums, τον οδηγεί μετά την αποφοίτησή του σε περαιτέρω, μακροχρόνια μελέτη του οργάνου σε όλους τους τομείς του.

...περισσότερα
ΣΟΦΙΑ ΚΑΜΒΥΣΗ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΜΒΥΣΗ
 
...περισσότερα
ΜΑΤΙΝΑ ΚΟΤΣΙΦΟΥ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΟΤΣΙΦΟΥ
 

Η Ματίνα Κοτσιφού έχει σπουδάσει στο Εθνικό Ωδείο και είναι κάτοχος πτυχίου Ακορντεόνκαι Φλάουτου με Ράμφος (Φλογέρα Μπαρόκ) καθώς και ανώτερων θεωρητικών (Αρμονίακαι Αντίστιξη).

Είναι απόφοιτος του διετούς Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Μουσικοκινητικής Αγωγής C.Orff (Orff-SchulwerkForumSalzburg σε συνεργασία με τη Σχολή Μωραΐτη).

...περισσότερα
ΜΥΡΤΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ
 
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο (πτυχίοαρμονίας) και στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (πτυχίο αντίστιξης και φούγκας). Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. ...περισσότερα
ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ
 

...περισσότερα
ΧΡΙΣΤΟΔΟΛΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
...περισσότερα 
 
 

(c) ΩΔΕΙΟ ΡΑΖΗ Διεύθυνση: ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 34, ΔΡΟΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ. Τ.Κ.: 14572. Τηλ.: 210.8132059, FAX: 210.62.29.771 - Επικοινωνία

Ανάπτυξη, φιλοξενία: Hyper Center